Vergaderen

Ellen Bender maakt gebruik van buurtrestaurant/plattelandskeuken ‘de Bolkhofstede’ in Voorst.
Deze unieke locatie is geschikt als vergaderlocatie als je eens op een andere manier wilt vergaderen.
De Bolkhofstede is landelijk gelegen en ligt aan een doodlopende weg in het buitengebied van Voorst.Je kijkt uit over de weilanden en de koeien. Je kunt vanuit de locatie wandelen in de heerlijke omgeving die tevens door de rust, de ruimte en sfeer erg inspirerend is.

De locatie is geschikt voor een groep van maximaal 14 personen. Wifi en flapover zijn beschikbaar en een laptop en beamer zijn te huur. De ruimte is sfeervol ingericht en er zijn tal van mogelijkheden om naast vergaderen ook gebruik te maken van de keuken van het restaurant. Dat kan bijvoorbeeld door een verzorgde lunch, borrelhap en of diner te reserveren, kijk voor meer informatie op de pagina ‘eten’, op deze website. Tevens is het mogelijk je vergadering te combineren met een kookworskhop of andere activiteiten, zie hiervoor de pagina ‘kookworkshops en meer’ op deze website. De Bolkhofstede haalt zo veel mogelijk producten uit de omgeving en wordt seizoensgebonden gekookt.

Ook de buitenruimte is te gebruiken bij de vergaderlocatie. Bij mooi weer kan er buiten gepauzeerd worden, op het terras, al dan niet overdekt. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden om in kleine groepjes buiten te werken of om buiten opdrachten cq gesprekken te voeren. Afhankelijk van de weersomstandigheden is dit ook in de winter in overleg dit mogelijk door gebruik te maken van vuurkorven, stookkachels of onze buitenkookruimte.

Er wordt vooral veel samengewerkt met lokale producenten, zoals de bloem voor ons brood die van Bakker Bril komt, de groenten van Zorgboerderij Hof Noord Empe, Boerderijwinkel de Kolke en Zadenkwekerij Vitalis. Ons vlees is biologisch, we werken met verantwoorde vis en natuurlijk is ook een geheel vegetarisch menu mogelijk.
Alles wordt vers bereid in onze plattelandskeuken. De gerechten zijn herkenbaar maar altijd verrassend en bijzonder van smaak. We besteden aandacht aan de gerechten en bereiden het met liefde en dat proef je!

Borrelen

In aansluiting op vergaderen bieden wij een borrel met een hapje aan voor € 9,50 per persoon. De borrel bestaat uit gemiddeld twee drankjes en twee hapjes.
Wil je een uitgebreidere meer maaltijdvervangende borrel? Dan kun je in een tapas achtige sfeer lekker genieten van drankjes en hapjes die vers gemaakt zijn. De kosten zijn dan €17,50 per persoon exclusief de drankjes.

Wil je alleen borrelen (zonder dat je hebt vergaderd) , dan betaal je €2,50 per persoon extra op de hierboven beschreven prijzen.

Vergaderen

Prijzen

Huur voor de locatie € 125,00 per dagdeel € 200,00 per dag.
Huur van laptop en beamer € 19,50 per keer
Gebruik van ludieke gespreksruimtes € 25,00 per ruimte per dagdeel
Gebruik van de wifi is gratis

Prijzen consumpties

Koffie, thee (in kannen) en water inclusief huisgemaakte appelplaatkoek € 6,00 per persoon per dagdeel. Inclusief huisgemaakt gebak €7,50 per persoon per dagdeel. Frisdrank en) drank (zwak alcoholisch) is doorlopend beschikbaar en wordt afgerekend naar verbruik.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..