Lunchen

Ellen Bender heeft als uitvalsbasis een mooie locatie in Baak die vanaf voorjaar 2018 gereed is voor gebruik. Het ‘guesthoude’ is landelijk gelegen en ligt aan een rustigeweg in het buitengebied van Baak. Je kijkt uit over de weilanden en de koeien. Je kunt vanuit de locatie wandelen in de heerlijke omgeving die tevens door de rust, de ruimte en sfeer erg inspirerend is.

Wil je je vergadering graag combineren  met eten of borrelen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt aanschuiven voor een verse lunch of een aangeklede borrel. Uniek aan deze locatie is dat de locatie speciaal open gaat en je dus de ruimte en ook de buitenruimte geheel tot je beschikking hebt voor je eigen groep.
Alles wordt vers bereid in onze keuken. De gerechten zijn herkenbaar maar altijd verrassend en bijzonder van smaak. We besteden aandacht aan de gerechten en bereiden het met liefde en dat proef je!

Soorten lunches

Boeren Lunch: diverse soorten brood met gevarieerd beleg (kaas, luxe vleeswaar, verse eiersalade, huisgemaakte jam), een groene salade en vers fruit. Naar wens yoghurt met honing. Koffie/thee, jus d’orange en (karne)melk.
€12,50 per persoon.

Here Boeren lunch: Boerenlunch uitbereid met verse seizoenssoep en een heerlijke huisgemaakte hartige taart.
€14,50 per persoon.
Middag snack (bij vergaderen): Als je bijvoorbeeld tot een uur of 15.30 vergadert en je uw gasten niet zonder een hapje wil laten vertrekken is de middag snack een mogelijkheid. Altijd vers gemaakt: €3,50 per persoon.

Borrel

In aansluiting op vergaderen bieden wij een borrel met een hapje aan voor € 9,50 per persoon. De borrel bestaat uit gemiddeld twee drankjes en twee hapjes.
Wil je een uitgebreidere meer maaltijdvervangende borrel? Dan kun je in een tapas achtige sfeer lekker genieten van drankjes en hapjes die vers gemaakt zijn. De kosten zijn dan €17,50 per persoon exclusief de drankjes.

Wil je alleen borrelen (zonder dat je hebt vergaderd) , dan betaal je €2,50 per persoon extra op de hierboven beschreven prijzen.

Lunch

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..