Coaching

Een positieve wending geven aan je leven is waar Ellen Bender voor staat! Met mij, Ellen ga je in gesprek over wat je bezighoudt. En natuurlijk kan dat over van alles zijn, het kan te maken hebben met werk, privé, met je contact met anderen.

Ellen BenderWaarom zou je dat met mij doen? Van binnen uit heb ik een positieve kijk op het leven en heb ik die bijbehorende energie. Het ontwikkelen van een positieve manier van denken is één van de meeste krachtige levensstrategieën. Mijn uitgangspunt is om aan de hand van een uitgebreid intakegesprek goed zicht te krijgen op de vraag van de klant waarbij aansluiten bij de ander voorwaarde is.
In de gesprekken kies ik vooral voor de oplossingsgerichte benaderingswijze waarbij we kijken naar relevante positieve ervaringen die vergroot kunnen worden. Mijn stijl zet mensen tot denken aan door de vraagstelling. Ik zoek graag met de ander naar: hoe kun je vanuit je huidige situatie een stap verder komen in de richting die je wilt, hoe zorg je voor de bijbehorende actie en hoe bed je het in. En ook, hoe neem en hou je daar zelf de regie in?

 

De (mensen)kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens het werken in de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs en het koken in ons eigen buurtrestaurant zet ik hierbij in.

Coaching

Gesprek van de dag

Wil je graag een inspirerend gesprek waarbij je inzicht krijgt in je huidige situatie? Of wil je samen uitzoeken welke stap jou verder brengt in je ‘leven’. Een gesprek van de dag is een eenmalig consult waarbij we in vlot tempo maar met veel aandacht voor jouw situatie aan de slag gaan. Mocht je vervolgens behoefte hebben aan een uitgebreider aanbod, kijk dan naar de overige mogelijkheden. Een traject op maat is altijd mogelijk.

Loopbaancoaching

Het doel van dit traject is om je (nieuwe) richting in je loopbaan te bepalen.  In een aantal gesprekken komen de volgende onderdelen aan bod:
– de biografie als ‘enthousiasmescan’
– opstellen van een persoonsprofiel
– ontdekken van de rode draad in opleiding, wensen, werk en levensloop
– vertalen van kernwoorden naar mogelijke beroepsrichtingen
– oriëntatie op passende beroepen en criteria t.a.v. werk
– opstellen van een loopbaanplan om samen te onderzoeken welke stappen hiervoor gezet moeten worden.
Meestal bestaat dit traject uit 5 a 6 bijeenkomsten.

Gecertificeerd LANN adviseur

Personal Coaching

Personal coaching kan in aanvulling op ‘het gesprek van de dag’. Samen met Ellen onderzoek je je huidige persoonlijk situatie en gaan we aan de slag met oplossingen
1. De nadruk op het positieve biedt perspectief
.
2. De aandacht voor wat er al is geeft het vertrouwen dat succes bereikbaar is
.
3. Het zetten van kleine stappen biedt resultaat.

On the job coaching

Loop je soms vast in de communicatie op je werk? Of heb je te maken met conflicten? Bij on the job coaching komt de coach naar de werkplek of maak je zelf van filmopnames die we samen bekijken en bespreken om inzicht te krijgen in je situatie. Het resultaat van deze methode werkt fantastisch omdat het leerrendement enorm hoog is.

Kosten

Particulieren €80,00 per uur
Zakelijk €96,00 per uur inclusief BTW
Het loopbaan herorientatie traject kost €1475,00 (excl. BTW voor bedrijven)

Ieder persoon of organisatie is uniek, dus elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal sessies, locatie, reistijd en –kosten, vergoeding werkgever.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..