Buiten koken: vuren aan, en (h)eerlijke maaltijden bereiden

Locatie

Op locatie ‘Plattlandskeuken de Bolkhofstede’ gaan we samen aan de slag. De Bolkhofstede ligt landelijk gelegen aan een doodlopende weg in het buitengebied van Voorst. Je kijkt uit over de weilanden en de koeien en je kunt genieten van de locatie in deze heerlijke omgeving die tevens door de rust, de ruimte en sfeer erg inspirerend is. In onze plattelandskeuken kun je met elkaar koken, proeven en genieten van de geweldige ambiance in deze mooi verbouwde schuur. Uniek aan de locatie is dat het restaurant speciaal voor jou open gaat.

Inhoud

Je gaat met elkaar aan de slag om een prettige buiten kookplek in te richten. Dat betekent bij dat we bij regen een overdekte plek creëren. Vervolgens aan de slag met het aansteken van vuur om met de 3-poot en en de rookoven lekkere producten te bereiden. Brood bakken, soep maken, gevulde champignons op een rooster op het vuur, een visje roken en nog veel meer. Spannend, uitdagend en basaal!!!

Groepsgrootte

Minimale groepsgrootte is 10 personen en maximaal in overleg.

Tijden

Samen u overleggen we je wensen, dus dat kan betekenen dat u ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds terecht kunt. U bent ongeveer 3 tot 4 uur met elkaar aan de slag.

Combinaties

Wil je een combinatie maken met vergaderen of andere activiteiten? Zie hiervoor onze pagina: ‘vergaderen’ of ‘combinaties met andere activiteiten’.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van groepsgrootte en/of wensen en variëren tussen de €32,50 en €47,50 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee na de maaltijd, exclusief overige drankjes.

Wensen

Ons motto is ‘samenwerken aan een goed gevoel’. Wij horen graag hoe wij dit samen kunnen realiseren.

Buiten-koken

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..