Buiten borrelen: vuren aan in de winter, zomers de zonsondergang en dan lekker borrelen en happen

Locatie

Op onze locatie in Baak gaan we samen aan de slag. Het ligt landelijk gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Baak. Je kijkt uit over de weilanden en de koeien en je kunt genieten van de locatie in deze heerlijke omgeving die tevens door de rust, de ruimte en sfeer erg inspirerend is. Op onze locatie kun je proeven en genieten van de geweldige ambiance in deze mooi verbouwde ruimte. Uniek aan de locatie is dat het speciaal voor jou open gaat.

Inhoud

Wil je lekker ontspannen aanschuiven voor een buitenborrel? Wij zorgen ervoor dat in de winter de vuren aan zijn, je lekker kunt zitten op onze buiten banken met schaapsvellen. In de zomer kijken we naar de zonsondergang en genieten we van de zwoele warmte.
We zorgen voor drankjes en we bereiden heerlijke borrelhappen.

Groepsgrootte

Minimale groepsgrootte is 10 personen en maximaal in overleg.

Tijden

Samen overleggen we je wensen, dus dat kan betekenen dat je  ’s middags of ’s avonds terecht kan.  De lengte van het borrelen is in overleg.

Combinaties

Wil je een combinatie maken met vergaderen of andere activiteiten? Zie hiervoor onze pagina: ‘vergaderen’ of ‘combinaties met andere activiteiten’.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van groepsgrootte en/of wensen en variëren tussen de €20,00 en €30,00 per persoon. Dit is exclusief overige drankjes.

Wensen

Ons motto is ‘samenwerken aan een goed gevoel’. Wij horen graag hoe wij dit kunnen realiseren.

Buiten borrelen

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..