Exclusief vergaderen (eventueel met lunch) in een inspirerende omgeving

Vergaderen
Lunchen

Vergaderen: lunch of borrel

Ellen Bender heeft als uitvalsbasis een mooie locatie in Baak. Het is landelijk gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Baak. Je kijkt uit over de weilanden en de koeien. Je kunt vanuit de locatie wandelen in de heerlijke omgeving die tevens door de rust, de ruimte en sfeer erg inspirerend is.

Wil je je vergadering graag combineren  met eten of borrelen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt aanschuiven voor een verse lunch of een aangeklede borrel. Uniek aan deze locatie is dat de locatie speciaal open gaat en je dus de ruimte en ook de buitenruimte geheel tot je beschikking hebt voor je eigen groep.
Alles wordt vers bereid in onze keuken. De gerechten zijn herkenbaar maar altijd verrassend en bijzonder van smaak. We besteden aandacht aan de gerechten en bereiden het met liefde en dat proef je!

Borrelen

In aansluiting op vergaderen bieden wij een borrel met een hapje aan voor € 9,50 per persoon. De borrel bestaat uit gemiddeld twee drankjes en twee hapjes.
Wil je een uitgebreidere meer maaltijdvervangende borrel? Dan kun je in een tapas-achtige sfeer lekker genieten van drankjes en hapjes die vers gemaakt zijn. De kosten zijn dan €17,50 per persoon exclusief de drankjes.

Wil je alleen borrelen (zonder dat er is vergaderd), dan betaal je €2,50 per persoon extra op de hierboven beschreven prijzen.

Borrelen

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust, of maak gebruik van het contact formulier..